Voor huur podia of podium: Bright Light

Oct 5, 2013

podiumVoor verhuur van podia of een podium bent u aan het juiste adres bij Bright Light. Wij leveren degelijke podiums van Duitse kwaliteit (Butec). Daarnaast zorgen wij voor perfect onderhoud. U hoeft dus niet bang te zijn dat de geleverde podia nog naar bier van het vorige feest ruiken. Sterker, bij dit soort evenementen leveren wij de podia louter met een vinyl topvloer waardoor de houten onderlaag niet wordt onderworpen aan plakkerige cola of andere feestelijke vloeistoffen.

Omdat wij verschillende podium-elementen op voorraad hebben kunnen vele vormen worden gemaakt. Zo draaien wij onze hand niet om voor een rond kwaliteitspodium of een speciale catwalk.

Onze podia worden vooral verhuurd in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Hoofddorp en Schiphol maar vanzelfsprekend leveren wij door het gehele land. Ook is het mogelijk de kwaliteitspodiums van Butec bij ons aan te schaffen. Schroom niet om te bellen voor meer informatie.