Holiday on Ice

Jaarlijks strijkt de spectaculaire show Holiday on Ice ook neer in de RAI te Amsterdam. Zo ook in december met de show “Fantasy.” Bright Light verzorgde ten behoeve van de entreeruimte alle rigging, theaterdoeken en lichtapparatuur.

Het VIP-restaurant met etage werd van de juiste accenten voorzien door middel van gordijnen in de kleuren blauw en zilver, bevestigd aan een grote trussconstructie. Eyecatcher was ons RGB-LED sterrendoek (in deze opstelling maar liefst 18 meter breed en 8 meter hoog), dat als backdrop was toegepast en fonkelde in de kleuren wit en blauw. Het witte plafond van de benedenverdieping werd aangelicht door RGB-LED parren, wat deze ruimte een ruim, maar toch speels effect gaf. Ook de bovenverdieping werd van sfeervolle verlichting voorzien en als kroon op het werk pasten wij onze mobile met 12 RGB-LED bollen (elk 50 cm doorsnede) toe; een object met diepte en subtiele kleurveranderingen.

De bar in het midden van de ruimte bestond eveneens uit een grote trussconstructie, waaraan de verlichting, wit voile en blauw velours gordijnen waren bevestigd. Een fantasierijk effect werd bereikt door het toepassen van blauwe LED-verlichting in de rand rondom de bar en de kroonluchter erboven.

Tenslotte werden de karakteristieke kolommen van de Amstelhal door ons ingepakt in wit voile en van binnenuit lichtblauw uitgelicht, om de ruimte wat luchtiger te maken.