Profiel

Het lijkt allemaal vrij eenvoudig. Een microfoontje voor de spreker, een spotje voor het buffet en een stukje gordijn om af te schermen wat uw gasten (nog) niet mogen zien. Vaak komt hier echter meer bij kijken. Ideeën die klein beginnen, kunnen als grote evenementen eindigen, of juist niet.

In beide gevallen kan Bright Light u van dienst zijn. Wij zijn in staat om de meest creatieve ideeën technisch te realiseren. Wij onderscheiden ons binnen ons vakgebied door goed te luisteren naar onze opdrachtgever en op die manier onze diensten en materialen in dienst te stellen van de doelstelling van een evenement, in plaats van andersom. Wij werken liever “in samenwerking met” in plaats van “in opdracht van.”

Deze manier van denken en werken heeft al meer dan eens geresulteerd in buitengewoon succesvolle evenementen, waarbij onze inbreng heeft geleid tot synergetische effecten. 1 + 1 hoeft niet altijd 2 te zijn. Bij ons is 1 + 1 = 3 ook bespreekbaar, waardoor een eindresultaat kan ontstaan dat de verwachtingen zelfs overtreft.

Niet alleen luisteren en meedenken vormt een groot deel van ons werk. Minstens even belangrijk is het ontzorgen van onze opdrachtgever. Geslaagde bedrijfspresentaties zijn bijvoorbeeld evenementen waarbij het voortraject minstens even veel aandacht verdient als het evenement zelf. Wat betreft de techniek spelen technische coördinatie, logistiek, planning en correcte communicatie allen een hoofdrol.

Bright Light kan u hierbij assisteren of zelfs een gedeelte uit handen nemen, waardoor elk evenement behalve geheel naar de wens van de opdrachtgever, tevens soepel, veilig en binnen het gestelde budget en tijdsbestek uitgevoerd kan worden.

Zo blijft het voor iedereen inderdaad eenvoudig.