Grote kroonluchters voor de verhuur

Jan 12, 2010

Bright Light heeft de vraag naar grote decoratieve kroonluchters vertaald naar een product dat daadwerkelijk geschikt is voor de verhuurmarkt. Maar liefst vier kroonluchters met een doorsnede van 1.20 meter en een hoogte van 2.35 meter werden geheel in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd. Er is gebruik gemaakt van lichtgewicht materialen, die tegen een stootje kunnen.
De kristal-look wordt verkregen door heldere kunststof kralen, bevestigd op een nylondraad. Door de grootte van de kralen te variëren van groot naar klein, wordt tevens een perspectief geforceerd, waardoor de kroonluchters op afstand nog groter lijken dan ze in werkelijkheid al zijn.

De constructie is vervaardigd van lichtgewicht aluminium, net als de frames op wielen waarin de kroonluchters worden getransporteerd. Elke kroonluchter wordt van binnenuit verlicht door 12 lampen van 75 Watt.

Meer weten? Bel of mail ons voor meer informatie!