In de verhuur: CLS LED PAR 64

Jan 14, 2010

Bright Light heeft haar verhuurvoorraad LED PAR 56’s vervangen door de nieuwe PAR 64 versie van CLS. Deze LED-spot kenmerkt zich door een maar liefst drie maal hogere lichtopbrengst, waardoor hij voor ons bij de meest uiteenlopende doeleinden kan worden ingezet. Of het nu gaat om strijklicht langs gordijnen, een uplight langs een kolom, of als algemene sfeerverlichting in kleinere zalen, met de LED PAR 64 hebben we weer een buitengewoon veelzijdig armatuur aan ons verhuurassortiment LED-verlichting toegevoegd.
De LED PAR 64 heeft maar liefst 432 LED’s aan boord. Per kleur Rood, Groen en Blauw (RGB) zijn er elk 144 stuks gelijkmatig verdeeld, voor een optimale kleurenmenging. De spot heeft een spreidingshoek van ca. 60 graden, zodat hij op kleine schaal ook als wallwasher kan worden toegepast. Dit bij een stroomverbruik van slechts 29 Watt!

Uiteraard is het armatuur DMX-aanstuurbaar, in zowel een 3-kanaals- (RGB), als een 5-kanaals modus (RGB + diverse presets). Ook zonder sturing is gebruik van de LED PAR 64 mogelijk; diverse kleuren en programma’s zijn vooraf instelbaar.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van dit armatuur en ons overige LED-aanbod kunt u ons altijd bellen of mailen.