Prolyte MPT Tower Ground Support

Feb 2, 2010

In aanvulling op onze reeds ruime voorraad Prolyte X30 truss verhuurt Bright Light tevens een bijbehorend ground support systeem. Een dergelijk systeem kan uitkomst bieden op locaties waar niet aan de dakconstructie van het pand gehesen kan of mag worden.
Het systeem bestaat uit vier truss-masten waarlangs een truss-carré gehesen kan worden met behulp van takels. De truss-masten hebben een maximale hoogte van ca. 8 meter. Uiteraard worden er bij het gebruik van een ground support systeem wel eisen gesteld aan de maximale belasting van de vloer.

Het Prolyte MPT-systeem biedt bovendien nog meer voordelen in diverse situaties. Het systeem kan bijvoorbeeld worden opgebouwd zonder het gebruik van een hoogwerker. Aangezien het hele systeem uit truss bestaat, is een dergelijke constructie bovendien ook een echte eyecatcher!

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.