Funtastic LED-Balls

Mar 1, 2010

Speelse decoratie voor een kleurrijk evenement. Deze bollen hebben een doorsnede van 50 cm en worden van binnen uit aangelicht met behulp van LED-verlichting. De kleuren zijn te mengen, waardoor elke bol in een ontelbaar aantal kleuren in te stellen is.
De bollen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kunnen worden geleverd met een eenvoudig te bedienen controller. Daarnaast zijn de bollen DMX-aanstuurbaar, waardoor ze op elke moderne lichtsturing kunnen worden meegeprogrammeerd.

Bright Light beschikt over maar liefst zesendertig (36!) stuks in haar verhuurassortiment. In combinatie met onze voorraad trusscirkels, hoeken en lengtes zijn de mogelijkheden voor de indeling van het plafond tijdens uw evenement eindeloos. Hiernaast zijn er kroonluchterconstructies beschikbaar waarmee de bollen in een ronde vorm en op verschillende hoogtes kunnen worden bevestigd.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.