CLS Pixelbar 36 in de verhuur

Apr 15, 2010

Bright Light blijft investeren in LED. Na onze ShowLED RGB sterrendoeken en Funtastic LED RGB bolarmaturen, hebben we ook de nieuwe CLS Pixelbar 36 in de verhuur genomen. Door de uitvoering met 45 graden lenzen zijn ze ideaal voor het aanlichten van gordijnen of wanden.

De Pixelbar is zeer flexibel inzetbaar. In een handomdraai klikt u er trusshaken op (d.m.v. een quicklock systeem) en bevestigt ze aan een truss of buis. Uiteraard zijn er ook vloerstandaards op te bevestigen.

Het apparaat maakt gebruik van 36 Luxeon Leds van 1 Watt, 12 rode, 12 blauwe en 12 groene. Deze zijn per kleur (en dus per 12) aan te sturen, maar ook elke LED afzonderlijk, wat creatieve matrix-toepassingen mogelijk maakt. Met slechts 110 Watt is het stroomverbruik zeer gering te noemen. Het apparaat bevat tevens enkele standaard lichtstanden en programma’s voor situaties waarbij aansturing niet is vereist.

De Pixelbar 36 is inmiddels al naar grote tevredenheid van onze opdrachtgevers ingezet voor evenementen van o.a. Lavazza, Delta Lloyd en Ikea.

Meer weten? Bel of mail ons voor meer informatie!